Masseuse in mini-rok

Stress. Ik weet niet of ik er last van heb maar ik laat tegenwoordig af en toe over me heen lopen.

Door een klein Thais vrouwtje. Die eens in de zoveel weken met haar handen aan mij zit, over mijn rug stuitert, aan benen hangt en armen achter mijn hoofd vouwt. En het dan daarbij laat, wel belangrijk om erbij te vermelden.

Want het lijkt makkelijk aangezien de ene helft van mijn wijk uit Oosterse massagesalons bestaat maar de etalages suggereren dat de politie-invallen waarschijnlijk niet geheel onterecht zijn. Masseuses op foto’s in mini-rok, het geeft gewoon een onduidelijk signaal over hun professionaliteit. En het is toch lastig ontspannen als je niet geheel zeker bent of de salon die je bent ingelopen er een is waar de hele ervaring in iets zou eindigen wat wel een sterk verhaal oplevert maar waarover het toch moeilijk neutraal met vrienden communiceren is.

Laat ik het er in ieder geval op houden dat ik half Google erbij gesleept heb om er een te vinden waar ik naar binnen durfde. En weer naar buiten.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s