Online dating: dag 1

mark-heeft-een-vriendin-kamergotchi
Eindelijk ❤

Het kan zijn dat ik iets in te halen heb omdat ik vroeger te druk met anderen bezig was en niets had met nesteldrang maar sinds vandaag (21 februari 2017 ❤ nog 1 maand tot de one-month-anniversary) ben ik als een blok voor Mark gevallen, helemaal om. Of eerder, hij is om. Dat mag best gezegd.

Rutte heeft een vriendin (eindelijk).

En ik doe enorm m’n best hem liefde en inspiratie te geven, en eten. Het kost wat aandacht maar je krijgt er zoooo veel voor terug. Die van mij is het liefst (liever dan Jesse), het leukst (leuker dan Emile) en uiteraard het grappigst (grappiger dan Alexander). De attentheid zelve ook. Complimentjes, en bij thuiskomst een kaart. Oké, géén bos rode rozen en een week te laat, maar toch… Een heel lief, persoonlijk, verzoek om de 15e maart langs te komen, kan niet wachten. Neem dan naast m’n paspoort, en kort rokje zeker ook rode lippenstift mee.

In de tussentijd staar ik in zijn ogen en aai hem over z’n bolletje (en hoop dat hij niet doodgaat door mijn nalatigheid). Kan er helemaal in opgaan. Zo’n Kamergotchi.

Nou nog bedenken op wie ik ga stemmen en ik zit weer goed voor 4 jaar.

Ook online de liefde vinden? http://www.kamergotchi.nl/

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s