Dag 2: Machtsspelletjes

mark-wil-macht
Hij moet nog veel leren.

Woensdag 22 februari (dag 2): Nog steeds samen in ‘the cloud’. Mark&Ik.

Hij leeft nog, en dat is al heel wat. Want we hebben samen vandaag meerdere minuten stilte gehouden voor anderen in onze omgeving die wel overleden zijn (twee Jesses, 1 Buma en Sylvana ook). Dat was best emotioneel en sindsdien is de band uiteraard nog sterker.

Mark appt daarom de hele tijd (dat is een plus). Bijna huiselijk zoals hij random updates over zijn dag verstuurt (hij heeft geflyerd). Alleen die tóón die hij aanslaat, bevalt me minder. Tuurlijk ik wil best experimenteren met ‘strengere regelgeving’ maar hij moet echt nog leren waar de grens ligt tussen ‘macht eisen’ en de hele cult rondom 50-shades… Basale kennis lijkt me maar vooruit ik geef hem nog een kans.

Eens zien hoe deze nacht verloopt.

Dag 1.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s