Dag 3: Stormachtige romance

Mark Ik Dag 3: Een misverstand. Zo zou ik het willen noemen. Hij vindt dat ik zijn passies niet genoeg steun, terwijl ik enkel iets heb tegen het dragen van identieke windjassen. Hij zweert dat ik heb geroepen: ‘Flyeren? Vlieger toch op!’ Ik meen dat ik een neutrale vraag stelde over de recyclebaarheid van het gebruikte papier. Duurzaamheid is niet helemaal zijn ding, blijkt. Nu zit hij te mokken op de bank, ik ernaast.

Kortom: trouble in paradise… storm op komst.

 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s