Beijing Days

Image6

Kleine wereld en het toeval. Vandaag hele dag Beijing in met een vriendin die toevallig op vakantie in de buurt is. Was prachtig!

Verboden Stad: kan je gewoon in.

Tianadingesplein: nou vooruit, is best groot. Smog: laten we het erop houden dat de kans op longkanker aanzienlijk is toegenomen door vandaag. Taxi: als ik er alleen in zit dan kunnen ze de bestemming nooit vinden. Schoenen: laarsjes met (kleine) hakjes was niet zo’n goed idee. Strompelen is ook een manier van vooruitkomen. Foto’s: de 200kb foto’s van mijn brakke nokiamobieltje zijn verassend goed, jammer dat de batterij al na een paar uur op was en het geheugen niet groter dan 1,4 Mb. Minpuntje: men weigerde te betalen elke keer dat ze met ons op de foto wilden (of dat stiekem deden) beetje een domper want we hadden ons al rijk gerekend.

Verder overal Chinezen. Je verwacht het niet.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s