Zomer Zonder Zonnebril

sunglasses in pieces
Sunglasses break-up.

Om een of andere reden heeft mijn zonnebril vandaag besloten dat ie klaar is met de zomer. Niet echt met een goede reden of excuus in mijn ogen. Ik voelde me verraden. Hij wil ‘meer me-time en zichzelf verder ontwikkelen in het kweken van de perfecte tomaat’. Zijn woorden. Letterlijk.
Even dreigde hij ook nog een claim in te dienen voor ‘die dagen dat ik ingeroosterd was maar last minute niet hoefde komen op te dagen’. Ik heb iets terug geroepen over: ‘voor jou dertig andere zzp’ers’ en ‘lees de kleine lettertjes van je contract onder klimaatverandering, lul’. Daar had ie niet van terug geloof ik. In ieder geval de relatie is definitief stuk nu.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s