‘Circumcised Box’

red square box on the street
Porn in Public

Gross. Caught them red handed. Locker and Street quite going at it. Pinned against the wall right there, halfway through the alley.

I guess he isn’t used to exposing himself like that in public.

I’ll say that. He looked rather flushed when I caught them on camera. Street did not blink an eye though, like she is used to having people going up and down on her like that day or night. No shame, and she could’ve shaved.

Zomer Zonder Zonnebril

sunglasses in pieces
Sunglasses break-up.

Om een of andere reden heeft mijn zonnebril vandaag besloten dat ie klaar is met de zomer. Niet echt met een goede reden of excuus in mijn ogen. Ik voelde me verraden. Hij wil ‘meer me-time en zichzelf verder ontwikkelen in het kweken van de perfecte tomaat’. Zijn woorden. Letterlijk.
Even dreigde hij ook nog een claim in te dienen voor ‘die dagen dat ik ingeroosterd was maar last minute niet hoefde komen op te dagen’. Ik heb iets terug geroepen over: ‘voor jou dertig andere zzp’ers’ en ‘lees de kleine lettertjes van je contract onder klimaatverandering, lul’. Daar had ie niet van terug geloof ik. In ieder geval de relatie is definitief stuk nu.

Geluksbesje

schaaltje bosbessen
Blauwe bessen, veel ook.

Helemaal nog in de rush dat al mijn ov-aansluitingen zo goed gingen dat ik zelfs een trein eerder terug naar huis dan het internet had beloofd zomaar ineens op het perron vond, deed de supermarkt daar nog een schepje bovenop vandaag. Korting. Voel me net Dagobert Duck nu.

Bessen. Overal bessen.

Allemaal van mij ook. Ik ben de rest van de middag internesten tot ik weer blut ben qua blauw en onder de paarse vlekken zit.

Beestjes vangen

So excited. Was dit bijna vergeten te melden maar: op de terugweg van het boodschappen doen betrapte ik twee Aziaten van jonge komaf in mijn straat, Pokemon Go. Weet het zeker. Ze hadden alle symptomen. Net SARS, of Zika. In mijn wijk, kennelijk ook van die beestjes. Ik wist helemaal niet dat ik dat ook buiten de kranten kon tegen komen. Het komt wel heel dichtbij nu allemaal.

patroon van stoeptegels op straat
Looking for Pokemon Go.

Levensgevaarlijk stonden ze stil midden op de weg (een verkeerluwe steeg midden in het winkelcentrum, maar toch). Als een goede getuige betaamt, liep ik zonder te stoppen of hulp te bieden door. Wist ik veel of ze daar ter plekke zo’n figuurtje aan het afranselen zijn? Voor je het weet ben je medeplichtig.

Ik ga eerst ff wat straattaal googlen nu, integreert nog beter met de jeugd. Tenminste, dan heb ik de volgende keer iets om te zeggen. Dat ze me verstaan enzo. Ben zo modern bezig. Whoohoo!

Eens lezen of dit ook geweldsincidenten veroorzaakt (gaming is tenslotte overal de schuld van), kan ik er ook schande van spreken. Fijn.

Over overhemden

Overhemd 1 en Overhemd 2 voeren een intiem gesprek over het ziektebeeld, dierenartsincompetentie en echtelijke discussies over de planning van de medicatie bij de klaarblijkelijk zieke kat van Overhemd 1. Die kat is nu kwijt. Ook dat nog. Overhemd 2 heeft ook een kat, voor de kinderen.En nu hebben ze het over het aantal calorien in een mueslibar…

Serieus, mannen van in de veertig in de trein. Ik heb geen internet meer nodig. Ik wacht op een stoer verhaal over, oh wacht:

’die dierenarts krijgt een claim’.

Ook kijken ze samen youtubefilmpjes van problemen met golfkarretjes.

‘Dawn Drinking’

IMG_3358They met at one of the parties of Dawn and became best friends talking over the bonfire. They both saw life as an adventure, not knowing what was lurking within. Every day a surprise. Today was no exception.

Bottle and Shadow sat down, hugged and together watched the sky blush, waiting for the first sunlight to hit the water.

Scattering all expectations.