Tuna Tube

Image7Nieuw onderkomen, nieuwe uitdagingen. In plaats van lopend neem ik de komende weken 3 haltes met de metro, op weg naar werk. Dat dit gezellig knus is tijdens de spits, spreekt voor zich. Bij elke deur staat een agent voor de schijn van orde en regelmaat. Rammen, drammen, duwen.

Verborgen talentje bij mezelf ontdekt.

Op dag 1 stonden we ook meteen al 3 keer stil ergens in een tunnel. Geen enkel probleem (alsof iemand zich kon bewegen), korte mededeling en de wagon rijdt weer na een kleine re-boot; @NS zo kan het dus ook.

Die 10 minuten in een blik Chinezen = tevens een leuk sociaal-medisch experiment. Nu is er in Nederland een milde griepgolf gaande, maar als SARS hier een tweede poging doet om dit keer wel succesvol door te breken dan is de kans dat ik besmet raak 99,9%. Ik zit tenslotte in de originele geboorteplaats dus er is altijd een kans dat een enthousiaste local als tribute gaat sampelen en een rake re-mix maakt.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s