Doing Dishes

Yes! I did it! De vaatwasser leeft weer. Als kindertjes in China het in elkaar kunnen schroeven dan kan dat ding repareren niet zo moeilijk zijn was mijn motto. Ik zou graag opscheppen dat ik precies wist wat ik aan het doen was maar heb werkelijk geen idee wat het was waardoor ik ‘m weer aan de praat heb gekregen. It’s like magic.

Drie sets van vier schroeven losgedraaid, diverse slangen aan en afgekoppeld, 2 soorten schroevendraaiers gebruikt, paar keer op zn kant gezet, alle filters uit elkaar gehaald , hele panelen verwijderd en ook nog de afvoerpomp losgekoppeld. En ergens in dat proces heb ik dus iets goed gedaan. Vaatwasserchirurg, check.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s