Not this time NS… not this time

Twijfel tussen het grote avontuur of gewoon niet vandaag met de trein naar werk te willen gaan. Blijk ik toch best gevoelig voor alarmcodeoranjeberichtgeving. KNMI en NS hadden me bijna zover dat ik de uitdaging aan was gegaan. Was ook wel toe aan een dagje perronhoppen en vastzitten in de trein; levert toch een gezellig Kerstverhaal. Maar als dan de storingen best meevallen volgens de website bij het opstaan, is de lol er meteen vanaf. Lunchpakket weer ingeleverd bij de koelkast, ik werk vandaag vanuit bed.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s