Soap Romance

Een beetje duurzaam en zuinig met spullen omgaan, je probeert het toch op z’n tijd. Recycling, sustainable, clean. Allemaal belangrijk en dat geldt ook voor mijn stukje zeep. Zo’n laatste restje, wat doe je ermee behalve proberen het weer op het nieuwe stuk zeep te plakken? Lukt zelden.

Mijn zeep pakt zijn nieuwe leven heel anders aan, takes control. Ik was in de veronderstelling dat het mijn grip ontsprongen was en de grond ergens had gevonden. Niets minder waar. Subtiel tegen mijn heup aangeklemd, betrapte ik hem net bij mij in bed.

Bah. Voel me vies nu.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s