DreamS

Onderweg random een halte te vroeg uit een metro gesprongen, haast, en onbekend terrein dus navigeren op de googlemap. Op zich allemaal prima maar ik ben toch wel wat teleurgesteld dat ik eindigde bij volslagen onbekenden die ik op straat moest vragen of zij een telefoonlader hadden, voor een iPhone 4s. Het had haast ook. Mijn batterij stond namelijk op het punt om leeg te zijn en ik moest het adres nog door geappt krijgen van iemand die alleen maar aan het appen was over bier. De mensen hadden een oplader in de carkit van de auto en ik werd wakker.

Nu droom ik wel vaker weird of futuristisch maar ik had toch wel een iets ruimere upgrade aan mezelf kunnen geven dan enkel een S aan mijn vertrouwde iPhone 4?

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s