Traffic

photo 1-4Verkeersregels zijn hier meer een losse suggestie dan iets dat daadwerkelijk een rol speelt in het verkeer.

Rood licht wil bevoorbeeld niet zeggen dat je niet gewoon moet proberen over te steken, wat hele groepen mensen dan ook gezellig doen. Mensen op het zebrapad zijn geen enkele blokkade om niet toch net die auto een stukje door te laten rijden, wie weet stoppen ze met lopen en rechts afslaan mag in elk geval altijd.

Tja, en als al die kruispunten dan vol staan met kris kras doorelkaar staande auto’s dan heeft het voor voetgangers helemaal geen zin meer om op groen licht te wachten. Nou ben ik zelf niet echt het toonbeeld van verkeersregels maar hier kan ik echt nog wat leren.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s