All alike

De fysieke dvd-markt is hier nog springlevend en loopt ver voor op die van ons. Het is in feite the piratebay IRL qua kwaliteit, aanbod en het afwachten of de juiste film erin zit. Wellicht om de IP-discussie te omzeilen wordt ook het hoesje home-made ontworpen maar waarschijnlijk is dat omdat de film in kwestie zelfs in de States nog niet in de bioscoop is toegelaten. Ze zijn daarbij erg creatief. Soms moet je echt raden welke blockbuster er bedoeld wordt met de collage van met de hand uitgeknipte foto’s.

De helft van de tijd zijn de foto’s op de cover een wildvreemde, onbekende man of vrouw met in grote letters de naam van een wel wereldberoemde steracteur eronder.

Merkt toch niemand, al die blanken lijken op elkaar…

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s