Pop-up Stories

Image4Ik zou willen stellen dat de pop-up store een chinese uitvinding is maar ik vermoed ‘store‘ een wat ruim begrip is voor de kleedjes, karretjes, autolaadbakken, fietsen, manden en braadpannetjes die vanuit het niets op de stoep verschijnen.

Het maakt niet uit hoe breed de stoep is – dan passen de auto’s er in z’n geheel overdwars op – of hoeveel mensen er eigenlijk langs moeten lopen. Dan leg je het kleedje gewoon nog iets meer midden op de stoep.

Binnen no-time verandert de stoep in een lappendeken van stalletjes waar de kwaliteitsproducten vakkundig aan de man worden gebracht terwijl de vrije ruimte zich vult met winkelende Chinezen. Naast dat het iets gezelligs heeft, stimuleert het creativiteit om erdoorheen naar huis te komen.

En mocht ik nog een fluoriserende kindermaatlegging of de nieuwste namaak tas van onduidelijk merk nodig hebben dan zit ik goed.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s