Gone Shopping

AANGEBODEN: tweedehands winkelwagentje van de AH.

Gratis af te halen of tegen betaling.

Model van voor 2008 maar is nog in goede staat. Inclusief, wielen, kinderzitje en statiegeldgleuf met vermoedelijk een euro er in. Is geschikt voor alles waar je ‘m ook voor wilt gebruiken. Leuk als wasmand, kinderbox, of vervoer boodschappen. Ik heb m ooit in de maag gesplitst gekregen door ‘vrienden-die-m-wel-weer-mee-zouden-nemen‘ en wil er nu graag vanaf omdat ik m niet meer kan verzorgen en niet wil dat ie in de fietsenstalling eenzaam verpietert.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s