Dangerous Liaisons

517384314992213Vanochtend heeft ie me nog uitgezwaaid (wel na dagenlange afwezigheid en slechts nafluiten vanuit een boom aan de overkant – doe ik niet moeilijk over hij moet ook op eigen benen leren staan en obscene puberale fases horen daarbij) maar toch maak ik me wat zorgen over Henk.

Er azen al 2 vieze duiven op z’n appels en nu blijkt bij thuiskomst 1 buurkat vanaf het dak van een auto betrapt, doch nonchalant, over de schutting te hangen en verlenen de twee katten van mn bovenbuurvrouw vanaf het balkon duidelijk aanwijzingen voor iets dat alleen maar uitgelegd kan worden als een goed georchestreerde hinderlaag. Dit zal wel weer allemaal privacyshit met zich meebrengen maar bij deze gewoon de mugshot-publicatie van verwachte dader no. 1.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s