Meet: Henk

Ben met alle hulp uit de naam: Henk de Vogel.

Ik negeer hiermee vakkundig dat ik geen idee heb van welk geslacht Henk denkt te zijn en ben niet kieskeurig in zijn achtergrond of aspiraties maar geef wel aan dat ik iets van fauna afweet door hem in ieder geval in de juiste categorie onder te brengen.

510534045677240

Daar heeft hij het maar mee te doen. Ben ook een paar appels verder maar dan heb je ook wat. One week down, en hij komt nog steeds buurten en gezellig terugstaren. Het gesnater is ook best schattig en het is lekker wakker worden met dat getjilp.

Klein minpuntje: nu ligt het terras vol vogelpoep.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s