Casual Smart

Lieve lezertjes, laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen: ik ben zojuist ook gezwicht voor de toenemende druk om over te stappen op een smartphone. Natuurlijk, ben zelf ook wat teleurgesteld in mijn onvermogen om mijn nokiaatje trouw te blijven ten faveure van een stel vrienden die te beroerd zijn om te sms-en en een punt maken dat Whatsapp noodzakelijk is.

Binnenkort ben ik dus net zo vervelend als de rest van de mensheid met een touchscreen. En het begint meteen al want na 6 jaar intense twijfel over de aanschaf van model 1 t/m 5 wordt nog een paar dagen wachten op de postbode echt een uitdaging.

Plan is dus om dit kleine stapje voor de mensheid maar grote stap voor mij tot in den treure met jullie te delen.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s