Cut

Van een geheel andere orde. Vanochtend naar het postkantoor om m’n eerste smartphone te adopteren. Hij zat tenslotte al 3 dagen in het systeem en het werd wel wat zielig om ‘m nog langer van de ene postbode naar de andere te laten rondzwerven. Gezellig een dagje in bed met handleidingen, en m’n vervroegde verjaardagscadeau uit China. Het is toch fijn om te weten dat ie uiteindelijk alsnog gewoon uit Shenzhen komt, na al die maanden twijfelen over wel of niet een halen in Guangzhou of Hong Kong. Nu alleen nog de twijfeling of het wel of niet verstandig is te wachten met ‘m aanzetten tot mid-juli wanneer het abonnement in gaat of gewoon nu rücksichtslos m’n oude sim-kaart kapot knippen met het risico dat ik iets doms doe en een maand lang onbereikbaar ben. Ik denk dat ik het erop ga wagen, of niet. Lastig.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s