Sharks & Tornados

Soms ben ik gevoelig voor zomerhypes. Eat, Pray, Love was in essentie een k*tboek maar toen iedereen het gelezen had, ach je moet wat. Ander dieptepunt. Ooit heb ik ook een zomer of 2 te laat de Da Vinci Code gelezen. Het is gelukkig nog niet zo erg dat ik op de Veluwe mee ga zoeken naar een verloren poema/wolf/enwatwashetvorigjaar? maar vandaag tijdens het koken…

And I am not proud of this.

Ben ik begonnen aan de absolute zomersensatie uit de V.S. van dit moment: Sharknado. En – halverwege door de film – ik moet zeggen, de lovende recensies hebben gelijk. In essentie is het een film over sociale cohesie in het huidige spanningsveld tussen de consumptiemaatschappij en onbewogen natuurlandschap. Wat een overweldigend resultaat oplevert, dankzij topcast, geweldige dramaturgie, prachtige belichting en uiteraard een ijzersterk scenario. 10 tegen 1 dat ze het oorspronkelijke budget ver te boven zijn gegaan. Aanrader. Ben benieuwd of het goed afloopt.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s