Trip

Ik weet niet meer precies onder welke omstandigheden ik ja had gezegd maar dat was voordat ik besefte dat er aan de opmerking “ik heb alleen een geslepen zonnebril” consequenties waren verbonden bij een vertrek om 2.45u. Even iemand droppen op vliegveld Weeze (DE) blijkt dan een non-stop enkeltje Parijs op 3 uur slaap. “de tickets naar waar ik weze moet, zijn daar goedkoper”, aldus de bijrijder die wel de nobele taak op zich nam af en toe wat ontbijt aan te geven. En bij Woerden “nee een doekje heb ik niet” nadat de eerste 10% van het volle pakje drinkyoghurt bij het aanpakken zich over mij uitgestort had, “laat maar opdrogen”. Obscure vlekken, je leert ermee leven met 120 op de snelweg.

Wel mooi: de volle maan ging naadloos over in opgaande zon, en ook nog stevig doorrijden om de ochtendspits eens te mogen mee maken (oh die twijfel, tussen Rotterdam-Delft of Utrecht-Gouda). In ieder geval, terug in bed. Het strand wacht maar even een paar uur vandaag.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s