Soccer Dad

En dan blijkt, jaren en jaren na dato van onze jeugdjaren, dat er een gillende zij-lijn vader in mijn vader schuilt. Hebben we toch als kinderen gefaald? Door hem nooit die kans te geven ons aanwijzingen toe te schreeuwen over afvallen, oploeven, iets met lijntjes laten vieren of in ieder geval dingen in een goal schoppen. Vanaf de laser was het allemaal niet echt verstaanbaar maar als je erbij zat op de boot was het non-stop entertainment. ‘En moet je dan meer naar voren of naar achteren gaan zitten?’, kon je weer minuten vooruit. Beetje rondjes zeilen over de plas om de hitte te ontlopen. SCHEIDS!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s