02.13h a.m.

Af en toe heb je van die dagen dat je per ongeluk om half negen in slaap valt. Om alleen even te checken dat de wereld er nog is rond half 11. En om half 1 krijg je dan de kans te bedenken dat dit waarschijnlijk een brakke nacht wordt. Om vervolgens van 2.13u tot kwart voor vijf rondjes te draaien in de hoop dat die vermoeidheid nog een keer langskomt voor het een half uur voor de wekker gaat is. Helaas het werd de krant lezen en uit verveling wat op internet rond snuffelen. Zelfs een analyse over het aangepaste overheidspapierenopkoopbeleid van de FED kreeg me net niet over die slaapdrempel.

ah, 04:57, dat schiet lekker op.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s