Silent Night

Sinterklaas is een beetje langs me heen gegaan maar ik zit sinds gisteren in full Kerst-modus.

De Kerstschoonmaak is overgegaan in de lampjes uit een doos vissen en waxinelichtjes bonanza. Het is pas 15:00 en sta ineens nu al te koken. Allemaal de schuld van vrijdagavond. Nooit eerder naar een Kerstliedjeszangavond geweest maar ik wilde commitment tonen naar de nieuwe zanglerares. Voor het eerst dat ik daadwerkelijk de tekst van herkenbare deuntjes onder ogen kreeg. Blijkt wel een klein verschil van inzicht te zijn over wat ik onder Kerst versta t.o.v. een aantal van de liedtekstschrijvers, maar soit. Dan heb ik maar jarenlang eigen liedteksten op ‘Stille Nacht’ gezongen. In ieder geval nu Bert&Ernie: Ik ben een Kerstbal.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s