Hey, pssssst….

Dit is uitermate interessant. Ik ben al 3 weken op een Facebookarm dieet omdat het me (1) een leuk experiment leek, (2) ik wilde weten of ik tijd overhield en (3) ik wilde een punt maken naar Facebook dat er een limiet zit op reclamedingen. So far so good. Websiteblockers werken prima om dat drempeltje op te werpen (ik kan 6 dagen per week niet bij de inlogpagina komen via mijn standaard browser). Maar. En nu komt het, sinds ander halve week begint de facebookapp op mijn telefoon op random dagen mij push berichten te sturen (die ik zeker uit had staan, behalve voor chats voor afspraken) met vragen of ik bepaalde mensen uit mijn ‘suggested friendslist’ ken en geen vrienden met ze zou willen worden. Dit zijn geen vriendschapsverzoeken maar suggesties van Facebook zelf. Ik vraag me af of dit een wanhopige poging van Facebook is om me te laten inloggen.

Toegegeven het is 5 minuten geleden inderdaad gelukt, maar ik vind het wel wat sneu.

Nu overweeg ik Facebook gewoon een maand helemaal uit te zetten. Stelletje privacy profiteurs dat het zijn.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s