Sniper Snails

Als dit het begin is van hun plan voor wereldheerschappij..

Op het eerste gezicht had ik ‘m over het hoofd gezien maar de lokale slakkenpopulatie heeft de regen en het daaropvolgende vochtige resultaat in de tuin opgevat als een teken dat de goden eindelijk weer eens aan hun kant staan en situatie aangegrepen om een aanval te doen op de poorten van mijn huis.

Ik weet het nog net zo niet of dat veel succes zal hebben.

Ze hebben een babyexemplaar gestuurd dat voyeuristisch naar binnen gluurt dan wel zijn gehele zaakje onsmakelijk tegen mijn raam wrijft.

Maar met alle beste wil kan ik het wel als intimiderend kwalificeren. Het lijkt een beetje ‘I know what you did last summer’.

Vergelding voor dat bakje bier waarin ik minstens 2 van z’n vrienden heb opgelost afgelopen maanden om een voorbeeld te stellen [en vooral uit wetenschappelijke nieuwsgierigheid wat dat met slakken doet] voor hun vandalisme in mijn poging tot botanische tuin. Lessen uit matige slasher films ga ik natuurlijk niet trekken, anders komt er nooit een sequel en dat is funest voor de merchandise. Dus vanavond als het donker is maar eens in bikini in m’n eentje de tuin in met een handje tafelzout in plaats van wachten tot iemand me komt redden met een waterpistool gevuld met bier.

Hmmm. Misschien moet ik eerst m’n haar blonderen.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s