Construction Sites

Post aan bewoners van mijn pand. Altijd spannend en wat een eer dat ze dat dan net naar mij sturen uit al die brievenbussen! Is het reclame voor een uitvaartverzekering of een mededeling die ik nooit meer zal vergeten over…. ah, ze gaan het krot in de straat renoveren. Chinatown hier blijft verassend ‘in sync’ met mijn Guangzhou maanden, blijkt weer.

Bouwputten all around.

Noord-Noordwest is halverwege, West is bijna klaar en sinds een maand is Noord-westnoord begonnen en de achteruitgang volgebouwd met, naar ik aanneem, barakken voor bouwvakkers die dag en nacht door gaan. Het geluid van drilboren, het heeft iets geruststellends en huiselijks inmiddels. Krijg bijna zin in sushi. De facelift van Zuid-west ga ik vanuit mijn slaapkamerraam volgen en misschien toch eens kijken of ik die lessen Mandarijn niet eens moet op gaan pakken.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s