Please Explain

Ik wil best uitleggen hoe het kwam dat ik vandaag 35 minuten aan de balie van mijn bankfiliaal heb staan praten over onder meer het nut van het aanschaffen van een fiets met trapondersteuning voor de helpende bankbediende.

Ik zou alleen wat afhalen…

Maar dan moeten we ook ingaan op waarom er wel 5 bankpasjes in huis liggen terwijl ik een week lang niet kon pinnen en het is best genant om te erkennen dat ik kennelijk iets te enthousiast pasjes blokkeer dan wel codes vergeet en niet altijd precies meer weet welke ik nu door moet knippen.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s