When in Rome…

Wat enthousiast van de 5e klas reis heb ik ooit puberaal geroepen m’n moeder mee naar Rome te nemen. Een half leven verder resulteert dat dus in een uitleg van het concept ’selfie’ op een terras langs de Spaanse trappen. Het toenmalige klooster met avondklok is verruild voor een AirBnB Italiaans hobbitappartement, naast de kaart hebben we nu ook 3G om de links-rechts-rechts-links-bij-benadering-zou-die-fontein-hier-ergens-kunnen-zijn te kunnen toetsen aan de werkelijkheid maar dat losgeslagen bouwpakket op ’t Forum is nog steeds niet in elkaar gezet.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s