Wall Street Romance no. 1

Bij thuiskomst, op het electriciteitskastje buiten naast de voordeur een modern stilleven.

Restanten van een diep gesprek of romantisch samenzijn. Twee lege blikjes energy drank knus tegen elkaar aan, vergezeld van een verlaten verpakkingsbakje voor twee, met haring en uitjes. Ik noem het: ’Bruisend Wild’ en zou willen roepen dat afdrukken voor 250,- per stuk in ongelimiteerde editie te koop zijn via de webshop, ware het niet dat ik nu – twee uur later – in het donker in de trein naar elders pas besef dat het best een foto waard was.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s