Bankruptcy Sales

Vandaag gingen we het helemaal anders doen. Vandaag ging ik wel de V&D in.

Uit de krant begreep ik dat dat la place to be was dezer dagen. En de kranten hebben al jaren dalende oplages dus die zullen het wel weten. 🙂

Ik ging eigenlijk omdat mij na het faillissement pas verteld was dat ze mogelijk precies de cafetière die ik al jaren zoek, hadden (all lies). Nu wil ik niet uitweiden over mijn overwegingen en jarenlange dubwerk over een esthetisch, stekkerloos koffiezetsysteem terwijl ik geen koffie drink, dus daar laat ik het hier even bij. Maar.

Image20

Ze waren me nog 25 euro schuldig aan een nooit gebruikte cadeaubon. Dus ik dacht. Kan geen kwaad ff dat Armageddon binnen te lopen. Gewoon om deze goede dag te vieren. For the record, ik heb dit weekend namelijk ook geen tijd om de woonboulevard aan te doen dus dat woog ook mee. Alles was te koop. En ik geef toe dat onthoofde kinderpaspopje bood allerhande mogelijkheden voor grappen op 1 april, dus ik heb even getwijfeld. Resultaat nog steeds hetzelfde als de afgelopen 20 jaar.

Niets gekocht.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s