Home

Image2
Ergens halverwege

Ok, ik heb dus nu een vast huis. Aangezien optie 1 een stuk verder van werk was en een keukenblokje had dat net boven mijn knieën uitkwam ben ik erg blij dat het toch optie 2 geworden is.

Het appartement dat we konden bezichtigen was kennelijk het ideale visitekaartje van de verhuurder. Zowel muur als plafond hadden hier en daar bruine kringen en over de vloer zwijg ik maar gewoon. Dat hielp natuurlijk wel om heel serieus en ontevreden te kijken terwijl mijn tolk de prijs probeerde te drukken naar acceptabele niveaus.

Alles beter dan de poppenhuiskeukenwoning met balkon vol wasmachine, dacht ik.

Bovendien mijn studentenkamer had ook zwammen onder de vloer groeien dus een beetje lekkageschade trek ik wel en als dat bij de culturele ervaring hoort dan ben ik daar altijd voor in. Zie mijn teleurstelling toen bleek dat het appartement dat ik uiteindelijk gekregen heb, groter, schoner en zonder enorme gebreken is. Ach, shit happens.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s