Just Being Safe

Tja die taal, dat blijft een uitdaging.

Image000 copy

Karakters die allemaal op elkaar lijken, een brij aan klanken die ik niet uit elkaar kan halen en als je dan eens een woordje lijkt te herkennen dan is de kans groot dat ze iets anders zeggen dus je weet nooit of je het begrepen hebt. En denk je een karakter te herkennen dan staat er net toch nog een lijntje de verkeerde kant op zodat het toch niet dat karakter was wat je hoopte. Dat er af en toe ook een slogan in het Engels bij staat helpt daarbij niet echt.

In mijn appartement staan bijvoorbeeld 2 handpompen genaamd: Rejoice en Safeguard. Verder alleen maar Chinese tekens, geen afbeeldingen, niets. Het zou dus heel goed kunnen dat ik al weken mijn handen was met shampoo, toiletreiniger of wasverzachter.

Voor de zekerheid hou ik het daarom maar bij Rejoice, Safeguard mag vanuit het badkamerkastje de boel bewaken.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s