The Fallen

Ja. Krap een week in mn nabijheid en ik heb ‘m al bruut uit bed geschopt.

Nou ja, het lag meer in de buurt van per ongeluk met m’n hand een zetje geven dan een karatetrap recht in de kwetsbare gedeelten. En het was ook meer vanaf het nachtkastje dan vanonder de dekens. Ze zeggen dat het moment dat je voor het eerst je smart phone op de grond laat vallen het ergste is. De moderne variant van die bijna-bijna-doodervaring, schijnbaar.

Valt me alles mee, en so far geen blijvende schade behalve dat de schrik er wel goed in zal zitten bij ‘m; dus er zal weer gewerkt moeten worden aan het opbouwen van die vertrouwensband. Ns kijken of daar een app voor is.. of ik moet m gewoon toch mee in bed nemen, wellicht is dat beter.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s