Road Trip

Op avontuur in eigen land: De ochtend besteed aan het vangen van een tafeltje waarover ik met de vorige eigenaar al ruim een maand correspondeer over het ophaalschema. Gelukkig mocht ik de grote middenklasser lenen dus dat ik al in ruim 2 jaar niet meer alleen achter het stuur had gezeten was totaal geen probleem om even naar Noord-Brabant te gassen.

Ik heb wel mogelijk het beeld van blonde vrouwen in een Ford K de eerste 30 minuten volledig recht gedaan.

Bij vertrek bijna het spiegeltje er af.

Bij het stoplicht meteen de enige doodlopende straat inrijden.Totaal verdwaald hopen de stad uberhaupt uit te komen via een stuk wijk waar ik echt nog nooit geweest was. En harder dan de toegestane snelheid was geen optie want dan was mn iPod niet meer hoorbaar.

Losjes op de gok geen afslag nemen (echte mensen lezen kaart, en dat zag er globaal als een rechte lijn uit), had zeker een half uur extra scenic route tot gevolg (de borden: Welkom in Gelderland waren wel verdacht) waaronder 5 minuten stoppen en turen op google maps, omkeren, terugrijden en een zoektocht naar een veerpontje, dat alles op zou moeten lossen. Een pleister verder ivm een incidentje met een glasplaat onderweg, drie rondjes rijden voor een parkeerplaats en ik ben weer netjes thuis. Met tafel, dat scheelt.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s