Phone Hat

Aangezien ik nooit eerder mijn telefoon kleertjes aandeed, vond ik het zelf nogal een stap maar ik heb nu dus ook aangeschaft: een SmartPhoneHoesje, of SPH – verwant aan Special Purpose veHicle, die tenslotte ook het doel dienen om zoveel mogelijk barrieres op te werpen tussen datgene wat je wil en allerhande onwenselijke juridische aansprakelijkheden.

Voortaan kan ik niet zomaar aan het touch screen zitten maar moet ik ‘m dus eerst langzaam uitkleden en van z’n leren jas ontdoen. Handig.

Het is wachten tot ie eist dat ik ’em eerst mee uit eten neem.

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s