Only the Brave

673674952696481Vanwege de regen. Aangezien de winter dit jaar niet heeft doorgezet; schaatsmedailles in de meest kleurloze Olympische Spelen ever, tellen niet. Omdat mijn Kerstverlichting het niet meer in z’n eentje redt om de sfeer er in te brengen.

Veel te vroeg natuurlijk maar dit weekend ben ik hoopvol. Vastbesloten om de lente in huis te halen, heb ik gisteren op de gok een flinke bos hout aangeschaft. En vandaag, de eerste moedige bloem.

Champion! Ik ben de rest van de dag aanmoedigende woorden naar mijn vaas roepen.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s