Soccer Cup Times 3

Mijn buren zijn blijkbaar WK-minded.

Hoe ik dat weet? Gedurende het jaar hangen er oranje klompen buiten aan de tuinmuur. Een hint die ik eerder had kunnen opvangen maar soms ben ik wat traag. Dit weekend viel me op dat twee vlaggen het tuinhekje flankeren. Het duurde ook even voor ik me realiseerde dat er tevens een banner ‘Holland!’ onder het balkon hangt. Vermoedelijk heeft de goede start de buurman ook wat overmoedig gemaakt. Vandaag heeft hij, de straatdecoratie in menig volkswijk volgend, over zijn tuin kriskras vlaggetjes gehangen. Een zelf gemaakte vogelkooi, in orange.

Oh ja, en ze kijken de wedstrijden in de tuin. Dat gaat uiteraard alleen met 2 tv’s. Simultaan. Één links op het terras en één rechts vanuit de tuindeuren. Beeld in stereo, zeg maar. En voor mij gejuich in Dolby Surround. Kortom, de kans dat ik de komende weken nog een essentiële voetbalwedstrijd mis, is iets afgenomen. Heerlijk. 🙂

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s