Feeling incomplete

Great. Als je je speakers niet opblaast dan is er altijd de modem nog.

Midden in de rustige zondagmiddag knalt internet er uit. En ik zat nog wel zo legaal op Spotify. Het licht gedoofd in de lampjes. Alle lampjes. Geloof dat ie echt overleden is, reanimatie mocht niet baten en de hulpdiensten die ik in paniek belde, waren vrij nuchter. 10 werkdagen wachten op een nieuwe per post… Alternatief is een monteur laten komen. Dat is sneller. Morgen al. In de tussentijd dan maar naar buiten, of het strand. Want zo’n grote databundel heb ik niet om een hotspot eeuwig te kunnen faciliteren. Modern leed. Ik ben fietsen.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s