They grow up so fast

photo

De ouders hebben besloten hun wilde jaren van omzwervingen, projecten en wereldreizen op te geven. Waar blijft de tijd en wat worden ze snel volwassen. Het lijkt als de dag van gisteren dat ik in luiers bij ze op schoot zat. En ineens zijn ze dan met pensioen en willen ze settelen. Een hond hadden ze al, de bomen hebben ze uitgegraven. En nu dus ook (nou vooruit weer) een starterswoning.

Op 65.

Het moet niet gekker worden, straks nemen ze ook nog een baan of, (help) een tweede set kinderen.

Meteen ook heel zelfstandig allemaal. ‘Nee we hoeven echt geen hulp met de verhuizing, dat kunnen we beter zelf. Bovendien komt mijn op-een-na-oudste-broer-van 78 helpen met het sjouwen van de piano.’ Geen speld tussen te krijgen bij die ouders van tegenwoordig.

Ze gaan ook nog eens in de hoofdstraat van het dorp wonen dus dan hoef je met je randstedelingse tips ook niet aan te komen. Ze weten het toch allemaal beter. Maar je zal zien, binnen 3 dagen hangen ze aan de lijn.

Als het niet is om te vragen hoe je aardappels kookt, dan wel over de vraag hoe ze het internet weer aangesloten krijgen.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s