Sushiontbijt

112680728738324308.23u. Left-oversushiontbijt. Tijden veranderen. Vroeger deed ik de restjes van de afhaalChinees rond dat tijdstip in de magnetron. Tot afgrijzen van de huisgenoten. Ben wel net als toen gewoon weer terug in bed gekropen. Niet met een studieboek maar met de nieuwe Haruki Murakami.

Omdat ik 20 minuten overstaptijd in de kiosk had en omdat peer-pressure van bepaalde collega’s (☺ You know who you are). En omdat ik twijfel of dit niet allemaal iets te hipster is voor mij op een zondagochtend, filter over de foto.

#blessed. #blegh misschien word ik misselijk.

Zou die vis nog goed zijn sinds gisterenavond?

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s