Gambling

Het grote voordeel van het forens-af-zijn.

Bij elke trein-, wissel-, of zoals vandaag grote stroomstoring is het een bak popcorn erbij en de diverse vrienden volgen in hun barre tochten van en naar huis. Kan gewoon vanaf de app, tha facebook of af en toe lekker met de telefoon om het gekerm te horen.

Leeft nog meer mee, vind ik.

Inmiddels ook warme chocolademelk gemaakt om het mijn vrienden nog ellendiger te maken. Komen ze nog thuis, of komen ze niet meer thuis? Het is toch een stuk leuker dan wat voor loterij dan ook. En ik lig eigenlijk wel lekker in bed.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s